Team Free Mind

Free Mind is het bedrijf van Jeffrey van der Hoorn en Marcia van Hove en zij werken met een klein team specialisten in de evenementen wereld.


Kernwaarden
partnerschap – integer – eerlijk - betrouwbaar
doelgericht – recht door zee – toegewijd

 

 

Jeffrey van der Hoorn


Jeffrey werd begin jaren ’90 gegrepen door de opkomende House muziekstroming. Al snel werkzaam op de eerste houseparty’s van diverse organisaties van toen, en door activiteiten als een bestuursfunctie binnen een progressieve club / discotheek, leidde via een omweg tot de keuze van de Haagse Hogeschool opleiding Facilitair Management -Evenementen & Organisatie-. Tijdens de HBO studie werd er zelf invulling gegeven aan de o.a. de stages in de vorm van het produceren van een massaal oudejaars Dance Festival. Op aanraden van de hiermee opgedane relaties bij diverse instanties en werd in het einde van het 3e studiejaar, mei 1999, het bedrijf Free Mind opgericht.


Free Mind werd opdrachtgever en onderwerp van zijn afstudeeropdracht aan de HBO-opleiding. Na het afstuderen kwam de volle aandacht terecht bij het bedrijf en volgden vele opdrachten voor vele diverse evenementen met hoogtepunten als de Tour start in Rotterdam, Beatstad Festival, de bruiloft van Koning Willem Alexander &  Koningin Maxima, de Red Bull Knockout en Masters of Hardcore. 


Met Free Mind is hij een vaste waarde bij de Rotterdam en Amsterdam Marathon. De jarenlange ervaring heeft inmiddels ook geresulteerd in het waardevolle advieswerk en de reality checks voor evenementen. Jeffrey hoeft maar ergens rond te lopen en hij heeft waardevolle en vaak geld besparende tips: een echte vakman. 

Marcia van der Hoorn


Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam Marcia terecht bij de start up van een American Football  team in Nederland en werd Operations Director bij de Amsterdam Admirals. 3 jaar later startte zij haar eigen bedrijf in evenementen coördinatie: 

MT Productions.
Onvermijdelijk kruisten de wegen van Marcia en Jeffrey zich binnen de toen nog kleine evenementen wereld. Beide deelden dezelfde passie en vulden elkaar goed aan en zo kwamen de talenten en kwaliteiten samen in Free Mind.


Persoonlijke hoogtepunten voor Marcia waren Beatstad Malieveld 2005, ANWB Kampeerdagen en recentelijk de projectenmarkt van VNO-NCW en MKB-Nederland. Marcia is een vakvrouw en analytisch en communicatief sterk wat een onlosmakelijk onderdeel is geworden van Free Mind.